Kristallen zijn helende stenen

 

Werken met Kristallen & pendels

the secrets of crystal healing

Kristalhealing is een heilige oude wetenschap die opnieuw populair werd als mensen de immense kracht van kristallen voor het verbeteren van het welzijn op veel verschillende niveaus: geest, lichaam, geest en daarbuiten.

Kristallen zijn door de hele geschiedenis heen gebruikt als een bron van genezende kracht. Oude culturen over de hele wereld gebruikten helende kristallen en stenen om hun energie, hun geest en hun lichamelijke gezondheid weer in balans te brengen, om zich te zuiveren en te transformeren. De metafysische krachten van kristallen waren voor hen geen mysterie.

 

Hoe werkt crystal healing?

Onderzoek naar de structuur van het atoom heeft onthuld dat alles in ons universum uit energie bestaat. Alles is eigenlijk gewoon vibratie van energie op het meest fundamentele niveau. Het lijkt er misschien niet op, maar genezende kristallen en cellen in je lichaam bestaan ​​uit dezelfde soort energie.

We weten intussen, dat er kleine kwartskristallen in horloges, computers en smartphones zitten. De energetische eigenschappen van helende kristallen en stenen worden dus in onze moderne technologie veel ingezet. Ook in natuurlijke remedies zoals Aura-Soma worden kristallen gebruikt, maar ook in medicijnen.

Net zoals magneten energie gebruiken om aan te trekken of af te stoten, werken kristallen op dezelfde manier. Wanneer je bepaalde kristallen over bepaalde delen van je lichaam plaatst transformeert, pulseert, beweegt of verschuift jouw energie in overeenstemming met de eigenschappen en energetische signatuur van het kristal.

Ze zijn waardevol voor de meditatie en het reinigen, activeren, balanceren. Ze ondersteunen je bij het openen van je kanaal met jouw hogere en de bron voor een betere communicatie. Kristallen zijn stralende lichtbronnen, die diep in de aarde groeien en veel liefde, kracht en energie geven. Volgens mij zijn kristallen, naast de Aura-Soma essenties, het effectiefste hulpmiddel in iedere therapiesessie. Ze leveren veel energie en hebben geen slechte bijwerkingen en helpen emotioneel.

In deze ééndaagse workshop ervaar je meer over kristallen en hoe je ze kunt gebruiken in je eigen therapie om betere resultaten met je klanten te behalen. Deze dag bied voornamelijk  oefeningen:

  • Hoe kun je quarz kristallen en pendels inzetten; Je oefent praktisch met andere deelnemers.
  • Welke kristallen kun je kiezen ter ondersteuning?
  • Hoe scan je de aura om energie blokkaden op te speuren en te verwijderen?
  • Hoe programmeer je kristallen en hoe worden ze gereinigd?

Alle benodigde kristallen zijn tijdens de workshop beschikbaar. Als je een eigen kristalpendel bezit, graag meebrengen.

INFO

8 avonden of 2 zaterdagen

min. 6 und max. 24 deelnemers

Meebrengen: kussen, deken, ligmat

Crystals are the children

of the earth itself

INSCHRIJVEN

Carolina´s liefde voor kristallen

Hoewel ik er altijd dol op was om stenen, schelpen en kristallen op stranden of in de natuur te zoeken, leerde ik  mijn ware liefde voor kristallen en edelstenen pas door Aura-Soma kennen. Ik leerde vele verschillende healing technieken bij Da-El Walker, Edmund Harold, hun trainers en bekwaamde me in het werken met kristalschedels..

Ik heb een grote kristalcollectie, die naast de helende kristallen ook laser-kristallen bevat. Met eerbied en respect werk ik met kristallen in mijn sessies en trainingen en zie hoeveel baat mijn cliënten en groependeelnemers erbij vinden.

Lange tijd was ik hoeder van een grote quarz-kristalschedel uit de Himalaya´s en van 2 schedels van gele jade. Alledrie hebben intussen hun weg vervolgd en nieuwe hoeders gevonden. Ze leven nu in Mexico en Taiwan.