MY STORY

In a world that seems crazy, being free is not easy!

Alles in het leven bestaat voor mij uit frequenties en energie. Wij mensen zijn oneindig bewustzijn, dat hier op de aarde ervaringen opdoet. Onze ware aard heeft een ingebouwde GPS, maar die gaat in onze tegenwoordige tijd vaak verloren. Zelf probeer ik mijn innerlijke GPS sensibel te houden, wat een levenslange taak blijkt! Ga ik me te zeer met mijn ego en fysieke lichaam identificeren, ontstaan er snel problemen zoals stress en verwarring, wat altijd angst met zich meebrengt.

Als kind had ik vele vragen en wilde precies weten hoe alles functioneert. De School en universiteit waren niets voor mij. Het moest levendig, praktisch en niet mentaal zijn om mijn interesse te wekken en mij enthousiast te krijgen. Sinds mijn jeugd was het duidelijk dat ik met schoonheid en kleuren wilde werken, ik wou gewoon iets moois maken en werd stylistin/modeontwerpster en journalistin.

Ik ontdekte langzaam dat een levensmissie in delen kan komen. Dat betekent dat je een goedlopende business of fijne opgave achter je moet kunnen laten om het nieuwe te beginnen. Toen mijn modegedeelte af was, presenteerde zich een moeilijke overgangstijd van 1 tot 2 jaar maar ook mijn volgende levensmissie. „Vrouwen helpen van binnen mooi te worden, inplaats van aan de buitenkant“. Ik werd kleurentherapeutin en spirituele lerares en werkte jaren lang gelukkig met cliënten in sessies en workshops.

Spontaan verschenen er sjamanen in mijn leven, eerst uit Peru, later ook uit Hawaiï en Nieuw-Zeeland. Don Eduardo de Calderon kwam elke zomer van Peru naar Europa. Elk weekend namen grote groepen aan zijn San Pedro ceremonies en healings deel. Hij vroeg mij zijn 2e assistent te zijn en ik leerde veel van hem. Omdat ik vloeiend Spaans sprak, legde hij veel uit over wat licht is en wat donkerheid en healing werkelijk betekent.

Toendertijd dacht ik dat de sjamanen onuitgenodigd in mijn leven kwamen, maar snel werd duidelijk dat mijn eigen ziel alles aan het regelen was. Ze waren op het juiste moment gekomen. Ze hielpen me bij het openen van hart en ogen en zorgden ervoor dat ik mijn potentieel kon zien. Daarmee bestemden zij mijn pad voor de toekomst.

Ik heb spirituele en praktische geneesmethoden, out-of-the-box ideeën en verlichtingstechnieken met honderden mensen gedeeld. Ik zat 15 jaar in mijn MerKaBa en hoopte dat mijn hart kon healen. Bijna één jaar leefde van licht en water, ging ik jarenlang naar meditatieretraites in Indië,  waar ik een maandlang in stilte bleef. Ik reisde door hogere dimensies en ontmoette vele astrale wezens. Met rugzak trok ik over de wereldbol, bracht tijd  in tempels, piramides en op krachtplaatsen door, keek naar het rondvliegen van UFO’s, bestudeerde verschillende dimensies en schreef 6 boeken.

In deze jaren zag ik hoe de invloed van negatieve astrale energieën wereldwijd groter werd. De meeste mensen schenen het echter niet op te merken. Onschuldige mensen speelden met esoterische energieën, niet precies wetend wat ze deden. Het was verdrietig te zien hoe de New Age-beweging zich na 1996 in „waar en onwaar“ verdeelde en hoe lieve mensen vaak geestelijk door de war raakten.

Omdat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen ervaring, concentreerde ik me op mijn eigen werk, zonder aandacht te schenken aan wat anderen aan het doen waren. Als iemand je om hulp vraagt, dan  kun je helpen. Iets „negatiefs“ kan je wegzenden, maar het komt terug als de persoon niet het nodige werk aan zichzelf doet en zijn levenspatroon niet verandert.

De tijd tussen 1996 en 2013 was een periode van werk met groepen, gezinnen en vele, vele indigos en kristalkinderen. Hoewel ik veel succes had en veel mensen kon helpen, ik zei altijd: “Je kunt alleen jezelf genezen – ik kan een impuls geven en jouw energie verhogen, zodat je jezelf kunt genezen”. In coachings kan ik namelijk een veilige ruimte creeëren, waardoor de cliënt alles uit een hoger perspectief waarneemt. Daardoor kan hij/zij totaal andere beslissingen nemen. Het was een super goede fase.

Parallel was ik na 2001 aldoor op reis met mijn groepen, soms wel 4-7 keer per jaar. In 2013 raakte ik onverwacht in een ernstig busongeluk, toen ik alleen van Bolivia naar Peru terugreisde. De bus „viel van de berg“. We waren 38 passagiers waaronder veel jeugd. Iedereen werd door elkaar geschud, zoals in een wasmachine. Ik weet dat het gebeurde, maar ging uit mijn lichaam.

Later toen ik weer wakker was leek er iets ontploft, zonder dat ik wist wat dit betekende. Mijn persoonlijkheidsstructuur leek geexplodeerd en de verbinding met mijn hogere zelf en de bron was helemaal anders. Alles was vreemd en het leek een enorm „niets – luchtledig“ plus een fysiek lichaam, dat veel healing nodig had.

Zoveel trauma en verwarring! Wat was er aan de hand? Alles leek in stukken. Na de eerste prachtige visioenen ging het maandenlang alleen maar om genezing, genezing, genezing!! Weer kunnen lopen en weer “normaal” denken kunnen stond bovenaan de lijst. Ik voelde me naakt en kwetsbaar. Waar was ik? Mijn wereld was ondersteboven.

 

Niets is als het lijkt

Dit bedoel ik letterlijk! Niets is als we denken: niet spiritueel, niet in de 3e dimensie, niet in de politiek, niet op school, niet in de gezondheidszorg en niet in het universum. Het is niet gemakkelijk een focus te hebben als niets is zoals het lijkt. Hoe kun je het juiste pad en de juiste oplossing vinden in deze chaos? Wie moet je geloven? Wie kun je volgen?

Ik vind dat als we wat leren, het ons zou moeten helpen. Het moet ons belonen. Het zou ons moeten veranderen en gelukkiger maken. Maar in onze wereld lijkt veel omgekeerd te zijn.

In plaats van ons gezond te maken, zorgt de farmaceutische industrie er vaak voor dat we zieker worden; in plaats van onze creativiteit en zelfstandigheid te ontwikkelen, maakt het schoolsysteem ons eerder afgestompt, zelfs roboterachtig; de politici zien de bevolking vaak als schapen die moeten gehoorzamen, in plaats van ze als waardevolle sociale partners te zien. Ze zouden moeten luisteren, zodat ze kunnen leren wat ze nodig hebben; de media verkoopt gecontroleerde leugens in plaats van de waarheid (fake news! wereldwijd bezitten 6 eigenaars alle media, vroeger waren het er duizenden! Ze zeggen allemaal hetzelfde, vaak tegelijktijd); vaccinaties worden steeds vaker verplicht, hoewel het niet zeker is dat ze ons  werkelijk beschermen. Wat een chaos!

Over mijn blog´s: www.carolinahehenkamp.com & indigo4truth

Naast mijn coaching en webinaren wil ik in mijn blogs interessante wereldwijde artikelen en video’s over onderwerpen aanbieden die je helpen bewusster te worden.

Interviews met millennials, indigo’s en kristalmensen, die hun verhaal vertellen kunnen helpen je niet geisoleerd te voelen, je ondersteunen je eigen droom en levensdoel te vinden.

 

Mijn doel:

Gelukkiger en gezonder te zijn en anderen te helpen het ook te zijn! Wat wil ik bereiken? Wat is mijn droom? Een wereld vol met creatieve mensen die bewust zijn en zich niet laten manipuleren. Ze zijn zelfverantwoordelijk, ze volgen hun droom, delen hun levenswerk met anderen, maken de wereld een betere plek en leven op een eerlijke, oprechte manier.

Dat zou mijn paradijs zijn!