bekend van

Loading...

WELKOM

Vraag jij je regelmatig af wie je bent en wat je wilt en hoe je beter in jouw beroep kan worden? Loop je steeds tegen hetzelfde aan in je werk, of je privéleven? Heb je het gevoel, dat jij de regie over jezelf en je carrière zou willen nemen?  Ontdek zowel op het gebied van je werk als je persoonlijke ontwikkeling wat je belemmert en (h)erken je levensopgave, je talent en kwaliteiten.

Ik ondersteun therapeuten en healers hun zelfwaarde te verhogen en blokkades te verwijderen om succesvol en gelukkig te zijn.

Ben je therapeut of healer, werk je met mensen, dan is bijna niets belangrijker dan luisteren naar jouw cliënt. Nou ja bijna! Het aanvoelen van zijn/haar beleving tijdens een sessie of behandeling staat daar nog boven. Kun je energetisch begrijpen en duiden wat jouw cliënt dan voelt, ziet en beleeft, ben je goud waard.

Voor de eerste keer biedt Carolina nu ook in Nederland haar workshops en coaching aan!

De toekomst heeft je nodig!

ontdek jouw unieke potentieel

Maak de wereld een betere plek
Het is fijn om de transformatie van mijn klanten te zien, of ze nu hun privéleven, hun bedrijf of beide willen veranderen. Enthousiasme en betrokkenheid worden altijd gevolgd door succes en als je je levensdroom leeft, voel je je vrij, terwijl je anderen helpt en de wereld een betere plek maakt.

Dankbaarheid
Ik zeg altijd: “dat mijn cliënten betalen is goed, maar mijn echte cadeau krijg ik vaak pas weken later, als ze over hun succes en veranderde omstandigheden vertellen. Hun moed om het onmogelijke mogelijk te maken door in het diepe en in “zichzelf“ te duiken maakt mij dankbaar.

Therapeuten Workshops

Als je met mensen werkt of zou willen werken, is het belangrijk je voortdurend verder te ontwikkelen en nieuwe technieken te leren. Deze workshops zijn kort maar intensief en ondersteunen je in je werk en zelfontwikkeling.

Artsen, therapeuten en leraren werden van Carolina in de omgang met interessante tools geschoold; hun werk profiteerde er enorm van.