Channel Cursus

Impulsen direct vanuit de spirituele wereld voor jou en jouw hart!

De focus van mijn Channel Cusussen is medialiteit, het contact maken met de spirituele wereld en het direct werken met de boodschappen en energie uit de spirituele wereld.

Dit moet jou helpen om in contact te komen met jouw innerlijke stem, jouw hart en de spirituele wereld en om een natuurlijke manier te vinden om met je eigen medialiteit en de verbinding met de spirituele dimensies om te gaan.

Dit Channel-Opening Proces helpt je om jouw eigen leven beter te begrijpen, te accepteren en vorm te geven, zelfs tot jouw volledige potentieel, ja tot het “wakker worden van jouw hart” in jou!

De Channel Cursus helpt je om gemakkelijker en lichter door een nieuwe deur van jouw leven te stappen en om het contact met jouw hart en vooral met je Hogere Zelf en je Hemelse Team uit te breiden. Dit geeft veel vertrouwen in je intuïtie, instincten en helpt je om sneller te beslissen.

Daar we naar de aarde zijn gekomen om te leren, leggen de Geestelijke Gidsen of ons Hoger Zelf zich niet op. Ze wachten tot ze een teken krijgen om zich met jou te verbinden. Onze Beschermengel zorgt altijd voor ons en grijpt in, wanneer situaties gevaarlijk zijn, maar alleen in overeenstemming met onze zielenprogramma’s.

Wat is channeling?

Channeling betekent een kanaal zijn om boodschappen en energie door het medium naar jezelf te brengen. Dit betekent dat een medium een “energietransmitter” is en dat de boodschap alleen door hem heen stroomt. Bij een channeling kan informatie ook worden gekanaliseerd naar andere gebieden, bijvoorbeeld kleuren, afbeeldingen, symbolen, geluiden, muziek, dansen, enz. Geweldig voor kunstenaars en muzikanten!

Van wie kan je channelen?

Van onze Goddelijke Familie. De Goddelijke Familie omvat alle Lichtrijken van de engelen en sterren en de Opgestegen Meesters uit alle universums. Bovendien kan men uit het zelf channelen. Dit wordt ook de eigen ziel, ook wel de innerlijke stem of innerlijke raadgever, etc. genoemd, die ons het beste kent.

De Channel Cursus:

Met veel ontspanning bouwt deze Channel Cursus een brug tussen rationele en spirituele waarneming, zodat de deelnemer zich gemakkelijker kan bewegen tussen materie en subtiliteit. Geestelijk werk werkt niet door middel van prestatiedenken, maar door middel van toewijding. Met de stap-voor-stap cursus ga je op een bijna speelse manier in de actie:

– Informatie over channeln
– Het uitzoeken van je belangrijkste manier van waarnemen, zodat je weet op welk kanaal je de berichten ontvangt
– Een initiatie in de ‘Intuïtie van de Nieuwe Tijd’ vergemakkelijkt multidimensionale communicatie
– Contact met je ziel/ je innerlijke begeleider
– Contact met lichtwezens
– Voor jezelf channeln

Info:

  • 3 dagen cursus van 10-17 uur voor € 350
  • Plaats ’t Lichthuys Best
  • Datum verplaatst naar 6 t/m 8 november  2020
  • Voorwaarde: je kunt de channel cursus boeken als je de jezelf aarden cursus gedaan hebt, daar je echt goed geaard moet zijn om de energie te kanaliseren. Ook kun je 2 persoonlijke aardingssessies doen (1 sessie per wortel)
  • AANMELDEN ZIE INSCHRIJF FORMULAAR

Cursus 2021: 22 – 24 januari