Channel Cursus

Impulsen vanuit de spirituele wereld voor jou en jouw hart!

De focus van deze Channel Cusus is het contact maken met de spirituele wereld en het werken met de boodschappen en energie uit de spirituele wereld zonder tussenpersoon.

Dit kan jou helpen om in contact te komen met jouw innerlijke stem, jouw hart, je hogere zelf en je ziel om op een natuurlijke manier met je eigen medialiteit en jouw verbinding met de spirituele dimensies om te gaan.

Dit Channel-Opening-Proces helpt je om je eigen innerlijke leven beter te begrijpen, het te accepteren en vorm te geven. Je volledige potentieel en het “wakker worden van jouw hart” worden activeerd!

Deze Channel Cursus helpt je om gemakkelijker en lichter door een nieuwe deur in je leven te stappen. Het contact met jouw hart en vooral met je Hogere Zelf en je Hemelse Team wordt duidelijker, bewuster en intensiever. Dit geeft vertrouwen in je intuïtie, instinct en helpt sneller beslissingen te nemen.

Daar we op de aarde zijn gekomen om te leren, dringen zich de geestelijke gidsen of ons hoger zelf niet op. Ze wachten tot ze van jou een teken krijgen om zich te verbinden.

Onze beschermengel zorgt wel altijd voor ons en grijpt in, wanneer situaties gevaarlijk zijn, maar dit altijd in overeenstemming met ons zielenprogramma.

Wat is channeling?

Channeling betekent een kanaal zijn om boodschappen en energie door het medium naar jezelf te brengen. Dit betekent dat een medium een “energietransmitter” is en dat de boodschap alleen door hem heen stroomt. Bij een channeling kan informatie ook worden gekanaliseerd naar andere gebieden, bijvoorbeeld kleuren, afbeeldingen, symbolen, geluiden, muziek, dansen, enz. Geweldig voor kunstenaars en muzikanten!

Van wie of wat kan je channelen?

Van onze Goddelijke Familie. De Goddelijke Familie omvat alle Lichtrijken van de engelen en sterren en de Opgestegen Meesters uit alle universums. Bovendien kan men uit het zelf channelen. Dit wordt ook de eigen ziel, ook wel de innerlijke stem of innerlijke raadgever, etc. genoemd, die ons het beste kent.

De Channel Cursus:

Met veel ontspanning bouwt deze Channel Cursus een brug tussen rationele en spirituele waarneming, zodat de deelnemer zich gemakkelijker kan bewegen tussen materie en subtiliteit. Geestelijk werk werkt niet door middel van prestatiedenken, maar door middel van toewijding. Met de stap-voor-stap cursus ga je op een bijna speelse manier in de actie:

– Informatie over channeln
– Het uitzoeken van je belangrijkste manier van waarnemen, zodat je weet op welk kanaal je de berichten ontvangt
– Een initiatie in de ‘Intuïtie van de Nieuwe Tijd’ vergemakkelijkt multidimensionale communicatie
– Contact met je ziel/ je innerlijke begeleider
– Contact met lichtwezens
– Voor jezelf channeln

Info:

  • 3 dagen cursus van 10-17 uur
  • Plaats ’t Lichthuys Best
  • Voorwaarde: je kunt alleen deze channel cursus boeken als je de jezelf aarden cursus gedaan hebt. Je moet echt goed geaard zijn, om de hoge energie-impulsen te kanaliseren. Wel kun je persoonlijke aardingssessies ervoor doen (1 sessie per wortel)