HELENDE EDELSTENEN – KLEUREN  – KRISTALLEN – ESSENTIES – OLIËN

De aarde en de natuur schenken ons echte wonderen

Edelstenen en kristallen komen in alle vormen, geometrische patronen en kleuren diep in onze aarde voor. Ze zijn ware geschenken voor ons om in bewustzijn te groeien. In 10 avondlessen word je meegenomen om deze kristalline wereld met de kleuren en geuren van Aura-Soma erbij te ervaren.

Ik raakte zelf echt geïnteresseerd in de genezingstechnieken met kristallen, toen ik in 1991  met de Aura-Soma essenties en olien begon te werken. Om zelf kristalgenezer te worden heb ik veel trainingen gedaan met bekende kristalgenezers als Dael Walker uit USA, Edmund Harold uit NZ, John uit Engeland. Ook leerde ik veel van Katrina Raphaell uit USA.

John, die een allround edelstenen professional is, had vroeger in zijn leven vele jaren in de Africa-mijnen als geologisch supervison expert gewerkt, was heel spiritueel en heeft gedurende de 90jaren al mijn helende laserwands geslepen, wat ik bijna niemand toevertrouw..

Seminars met helende kristallen zijn altijd erg inspirerend, omdat de deelnemers zich tijdens de sessies realiseren dat een genezing die plaats vindt op subtiel niveau, een groter impact op hun leven heeft.

Het lijkt of Aura-Soma (waarin ook veel kristallen en edelstenen zitten!) en kristallen voor elkaar gemaakt zijn.

Helende Kristallen  & Aura-Soma Basis-Cursus

In deze cursus leer je de basis over kristallen, hoe je ze kunt krijgen, reinigen, gebruiken en waarom het belangrijk is om met ze te werken op een hoog niveau van integriteit en liefde

Je leert je af te stemmen op een kristal, en hoe je met het kristal kunt spreken om de berichten te ontvangen, die zij willen dat je krijgt.
Verschillende genezingstechnieken met speciale kristallen worden in groepen en paren geoefend, zodat je de genezende werking ervan kunt voelen.

We combineren de kristallen met de Aura-Soma oliën en essenties en je leert hoe ze elkaars energieën versterken. 

Aura-Soma kleurentherapie

Aura-Soma is een geschenk voor de wereld van nu. Aura-Soma werd “geboren” door Vicky Wall, die haar leven wijdde aan het spirituele en aan de dienst van de medemens. De oliën maken deel uit van een levend en groeiend systeem dat helpt om deuren naar het bewustzijn te openen.

Aura-Soma is een niet-invasieve holistische methode, die de ziel op haar reis kan begeleiden. Het geeft ons de mogelijkheid te duiden wie we werkelijk  zijn en welk potentieel er in ons zit. Het is niet symptoom gerelateerd, maar stelt het Hoger Bewustzijn in staat om de onderliggende oorzaken ons “uit balans” zijn aan te pakken. Door de taal van de kleuren is de ziel in staat om deze diepe levenspatronen te herkennen en te overwinnen.

In Aura-Soma is het belangrijk dat de ziel gevoed wordt, dat ze serieus genomen wordt en dat het, als ondersteunend systeem mensen helpt te groeien en zichzelf beter te begrijpen.

Aura-Soma geeft elke persoon, jong of oud, zijn eigen verantwoordelijkheid terug, zodat een healing proces kan plaats vinden. Het geeft ons de keuze hoe we willen veranderen, om te beseffen dat we allemaal unieke individuele wezens zijn. Wij zijn allemaal kostbaar en hebben allemaal ons plekje in de wereld.

De oliën, pomander en quintessences zijn vooral gemaakt voor de mensen van de nieuwe tijd. Zij kunnen zich snel en gemakkelijk bevrijden van blokkades die tijdens hun geboorte zijn ontstaan.

Cursus 10 avonden