The Sacred Space In Your Heart

uit je hart leven en werken

In our body is a lotus and in this lotus is a tiny space / Ancient Upanishad saying

In de oudheid hadden wij een speciale vorm van communicatie en waarneming, waarbij de hersenen niet betrokken zwaren, het kwam eerder van een heilige plaats in het menselijk hart. We waren in een andere bewustzijnsstaat. Sommige groepen zijn nog in deze staat, zoals de Hopi, Aborigines, Kogi en sommige Amazone jungle stammen. Ze zeggen dat wij, als moderne beschaving, ons aan de oude wijsheid moeten herinneren om overleven te kunnen.

Ik denk zelf altijd dat we één taal op de aarde hadden en als grote Aura-Soma-liefhebber voel ik dat we vanuit het hart communiceerden, met toon en kleuren, gebruik makend van de kosmos, de oceaan, aarde, planten en kristallen om ons te genezen.

Vele verlangen ernaar zich te herinneren wie ze zijn. We weten dat we meer zijn dan alleen maar een mens en een lichaam. Veel meer! De jonge generaties hebben ons in de laatste twintig jaar laten zien dat zij minder in de mind zitten en graag hun droom, hun passie en missie willen leven. Ze weten zij zijn meer, maar weten meestal niet hoe ze een andere bewustzijnsstaat kunnen bereiken.

Vanuit de heilige plek in het hart zijn we in staat om alles te veranderen door middel van bewuste co-creatie. We kunnen anderen beter aanvoelen en uit het hart met hen werken.

 

Hoe je de heilige ruimte in het hart binnen gaat en de innerlijke wereld in het hart ontmoet

Om de bron van de vibratie te bereiken die uit de heilige ruimte in je hart komt, heb je oefening en waarachtige intentie nodig. Zoals met zoveel dingen, is het een proces en een pad dat je kunt volgen. We hebben veel emotionele ballast en controlrestricties, waardoor het voor de meeste mensen angstaanjagend blijft om de mind achter zich te laten. Je leert eenvoudig je hart te volgen, waardoor je sterker word en je er langzaam aan begint te wennen meer in visioenen en beelden te spreken en te luisteren.

In deze ééndaagse workshop wordt je  begeleid in hoe je het hart binnen kunt gaan en hoe je je mind/geest achter je kunt laten. Je zult op deze dag onbekende delen van je hart ervaren en de zekerheid krijgen, er elke dag weer naar terugkeren te kunnen.

Kun je uit je hart met je medemensen werken, voelen zij zich veilig. Ze kunnen loslaten en hun processen beter aannemen. Je werk en leven krijgt er een andere dimensie door.

Eendaagse workshop: 10 – 17 uur

Meebrengen: kussen en deken

THE SECRET OF SECRETS

the hidden space within the human heart that all of creation emerges from

BOOK THIS WORKSHOP

Carolina over the sacred space in the heart:

The sacred space in the heart is een heel bijzonder plekje.  In 2000 was ik op een conference in Parijs, waar Drunvalo Melchizedek erover vertelde en het ons voorstelde. Hij leidde ons, terwijl we geblinddoekt en dus in het donker waren uit de mind en in de energievelden van het hart, waar iedereen tijd kreeg om zelf te experimenteren. We waren urenlang in deze meditatie.

Hij zei, dat als we een vreemde toon of zingen zouden horen, het van een vrouw uit Zuid-Amerika was, die zonder lichaam kon reizen om bij ons te zijn als ze in de heilige ruimte in haar hart ging. Nog geen half uur later hoorde ik deze toon van verweg langzaam dichterbij komen. Dat gevoel  vergeet ik nooit meer, het was een heel bijzondere ervaring.

Deze sacred space verbindt ons direct met de cosmos